En reise i bobler

Som vanlig serverer jeg først en kort innføring i boblene historie, produksjon og ulike stiler. Deretter starter vi reisen med å smake vi på fire ulike musserende viner fra både den nye og gamle vinverden. 

Vi avslutter med å smake på en ekte champagne.

Det blir servert tre-fire snitter basert på de ulike grunnsmakene, for å sette opp imot munnfølelsen/ smaksopplevelsen. Vi lærer om forskjellen på de musserende vinene og ekte champagne, og hvordan sette sammen disse med riktig mat.

Varighet: 1-2 timer

Aldersgrense: 18 år

Kursoversikt

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vinsans Nyhetsbrev

Meld deg på mitt nyhetsbrev og få sanselige nyheter og anbefalinger direkte i mailboksen!