Ølsmaking

Hvis du har vært på vinsmaking, så vil du oppleve at det å smake og lære om øl er noe helt annet. Fordi øl har lavere prosent en vin, har den også både mindre taniner og syre og oppleves forskjellig som tilbehør til mat. Selve smaksteknikken er også vesentlig forskjellig fra vinsmaking. 

I dagens mikroølverden finnes det et utall ulike ølsorter og produsenter, så hvordan vi legger opp en ølsmaking avhenger av hvordan du og dine kolleger/venner ønsker det. Men en ølsmaking blir best når den er akkompagnert med en viss mengde småretter og en sammensatt meny som bygger på grunnsmakene.

Vi setter ulikhetene mellom de ulike øltypene opp mot hverandre, og sammenligner munnfølesen/ smaksopplevelsen i kombinasjonen med de ulike smakene fra menyen.

Varighet: 2-3 timer

Aldersgrense: 18 år

Kursoversikt

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vinsans Nyhetsbrev

Meld deg på mitt nyhetsbrev og få sanselige nyheter og anbefalinger direkte i mailboksen!