Artikkelen er skrevet av en av gjestene på Smakeverkstedet:

En reise i bobler

Det er fredag ettermiddag på Pirsenteret i Trondheim, og den siste arbeidsdagen før helga starter nærmer seg slutten. Mange er allerede langt inne i planlegging av helgen og avreise til hytta, stranda, fotballcup eller hva nå helga skal fylles med.  

De ansatte på ITsjefen, et firma med 12 ansatte som for det meste fyller dagene med drift av store IT-servere skal også ut å reise, de skal sammen med Henning Dolve i Vin og Mat Sanselig Opplevelse, ut på en reise i bobler. Henning Dolve er kursholder og arrangerer ulike kurs med vin, akevitt, Cognac, øl og dette kurset, En reise i bobler. Kurset er viet til champagne, og drikke beslektede som ikke er champagne men som bobler likevel.

Jeg som har hatt gleden av å reise «land og strand» med deg i møte med eksisterende og potensielle nye kunder, er full av lovord om din høye varefaglige kompetanse, gode kommunikasjonsevner og presentasjonsteknikk. Jeg hadde også gleden av dine råd når du var ansatt i Vinmonopolet når jeg ringte utallige ganger på vegne av meg selv og mine venner om hvilke drikker som passet til de forskjellige matretter og visa versa. I stikkordsform vil jeg gi deg følgende tilbakemelding om din kompetanse/ dine foredrag:

Som Kreativ Veileder på Dagali Hotel, foreslo jeg at vi skulle bruke Vin & Mat med Henning Dolve for kursing av personalet.

Her kommer en kort tilbakemelding fra en kursdeltaker:

Lexus Trondheim inviterte til vinkurs en onsdag kveld.

Fullbooket raskt, 40 stk , alle møtte som avtalt.

Kort oppsummert : Terningkast 6

Store Ringheim Hotell og Restaurant har hatt gleda av å hatt Henning på besøk fleire gonger både på internopplæring og Vin og Mat event. Det er like imponerande kvar gong kva denne karen kan om vin og mat og kor god evne han har til å læra ifrå seg og engasjera folk.

Nok en aften med fantastiske smaksopplevelser på Scandic Nidelven

Tirsdag 1.september arrangerte Scandic Nidelven i Trondheim L’Ordre Mondial. I invitasjonen ble vi lovet en opplevelse i Nidelvens ånd. En av Trondheims mest kunnskapsrike og dedikerte vineksperter, Henning Dolve fra Vin og Mat Sanselig Opplevelse, skulle ta oss med på en spennende vandring gjennom noen utvalgte viner.

 

Henning har uendelige kunnskaper om mat og vin, og gjennomfører kurs for alle som vil ha et lite blikk inn i smakens forunderlige verden og for de som har litt interesse for mat og drikke. Henning er en fantastisk formidler, så dette blir en både lærerik og hyggelig opplevelse.

ITsjefen har hatt 2 svært hyggelige smaksverksted med Henning, og jeg har personlig hatt et verksted hjemme for gode venner.

Responsen fra alle deltagere, er at dette var en unik opplevelse med mye humor, fakta og store aha-opplevelser på smaker.

Henning er kunnskapsrik og underholdende, med et godt hjerte og stort smil. 

Mine ansatte og venner maser på å få flere opplevelser, og vi gleder oss til neste sjanse :-)

 

Kursoversikt

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vinsans Nyhetsbrev

Meld deg på mitt nyhetsbrev og få sanselige nyheter og anbefalinger direkte i mailboksen!