Ønske er når du og dine kollegaer /venner har vært på en av mine kurs med smaksverksted, skal gå ut med et smil rundt munnen og være litt mer trygg på hvordan du velger rett vin til rett mat!

Mine kurs og foredrag passer til både formelle og uformelle settinger, det være seg en happening med gode venner, en temaaften med kollegaer eller i en vinklubb. 

Jeg holder foredrag med et smaksverksted med vin, Champagne, Akevitt og Cognac. Jeg  har også et eget foredrag med temaet "En reise i bobler", hvor vi smaker på fire musserende viner og en Champagne.

Ønsker du en egen ølsmaking, kan jeg selvfølgelig også ordne det!

Noen hovedpunkter:

  • Rett vin til rett mat
  • Sette grunnsmakene opp mot munnfølelsen
  • Grunnsmaker: søtt, salt, surt, bittert og umami
  • Hvordan påvirker grunnsmakene munnfølelsen?
  • Se på druetyper istedet for produsenter - blir vinvalget større?

Å lære mennesker om vin er noe jeg liker å holde på med; se ansiktsutrykkene, forundringen og gleden når det skjer noe uventet med munnfølelsen.

Et smaksverksted kan bestå av følgende:

En musserende vin eller Champagne, to hvite viner, to røde viner og en dessertvin. Jeg  har da et kort foredrag på ca en halv time, hvoretter vi smaker på vinene sammen med grunnsmakene og opplever hvordan munnfølesen forandres.

 Det er dette som er den spennende delen av kvelden. Og her vil du og dine gjester få både en og to overaskelser og aha-opplevelser! God vin til feil mat smaker ikke godt, men god vin til riktig mat smaker derimot fortreffelig!

Varighet på en kurskveld med smaksverksted varierer alt etter innhold og dine ønsker for kvelden, men normalt må du beregne 2-2,5 time.

Pris per person beror på hvilket prisnvå man legger seg på når det gjelder valg av vin.

Priseksempel: Fra 400.-  per pers med minimum 15 personer.

Ved kurs utenfor Trondheimsområdet påregnes rieseutgifter/opphold.

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille en sanselig opplevelse for deg og din bedrift eller vennegjeng!

Kursoversikt

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vinsans Nyhetsbrev

Meld deg på mitt nyhetsbrev og få sanselige nyheter og anbefalinger direkte i mailboksen!